Vrata (ALU – PVC)

 

Vrata su sastavni element svakog zatvorenog prostora. Nudimo vam sve vrste vrata:
ulazna vrata, sobna vrata, garažna vrata kao i balkonska vrata u obliku kliznih stijena ili sa harmo sistemom zatvaranja.

Od materijala koristimo PVC, aluminij i staklo kao i kombinacija materijala ovisno o Vašim željama i potrebama. Uz standardne, nudimo Vam i dodatni izbor visokokvalitetnih kvala i rukohvata koje možete odabrati i time dodatno personalizirati svoje prozore i vrata. Sve kvake i rukohvati izrađeni su od visokokvalitetnih materijala a završni sloj može biti plastificiran ili kromiran.

ALU VRATA

Moderan dizajn u kombinaciji sa vrhunskom tehnologijom. Ulazna vrata predstavljaju ogledalo Vašeg doma.

  • štede energiju za grijanje tijekom zime
  • štede energiju za hlađenje tijekom ljeta
  • povećavaju udobnost stanovanja (nema propuha, buke i vlage)
  • povećavaju vrijednost nekretnine
  • smanjuju prolaz štetnih sunčevih zračenja kroz stakla
  • smanjuju ispuštanje stakleničkih plinova

Mogučnost prilagodbe svakom prostoru.

RAL karta

Efikasna energetska učinkovitost prozora i vrata

Termička izolacija staklene površine prozora postiže se višeslojnom izolacijom i sa low-e staklima, no značajnu ulogu imjau i adekvatni PVC ili aluminijski okviri, kao i stručna ugradnja.

PVC VRATA

PVC vanjska vrata vrhunske su kvalitete i dizajna. Prilikom proizvodnje ovih vrata vodimo računa i o najsitnijim detaljima.

PVC_Interior_Door

Ukoliko odaberete naša vrata, ne samo da će ulaz u Vaš dom postati moderan i atraktivan, nego ćete dobiti i visokokvalitetan, unikatan i dugovječan proizvod. Naša PVC vrata zadovoljit će i najzahtjevnije kupce, a Vašoj kući dat će poseban izgled. Ulaznim vratima u našoj tvrtki posvećujemo izuzetnu pažnju. Osim što su glavni dio stolarije na kući te trebaju zadovoljiti svojim izgledom, također trebaju zadovoljiti i svojom funkcionalnošću.

Upravo stoga u ulazna vrata ugrađujemo spojnice nosivosti 120 kg, modernog dizajna i visoke kvalitete, brave s dodatnim zatvaračima u obliku masivnih kljunova. Da bi funkcionalnost i kvaliteta bile potpune, u sustavu 3D vrata radimo iz profila 120 mm i okvira 80 mm, a u sustavu Streamline od okvira 85 mm i krila 130 mm. Krilo i okvir ojačavamo s 2 mm kvadratnim pocinčanim čelikom, u krilu vrata zavarenim pomoću posebnog plastičnog umetka.

Free WordPress Themes, Free Android Games