Prozori (ALU – PVC)

partenon bp
prozori

 

ALU PROZORI

Aluminijski prozori nisu samo dekorativni element, već imaju važan utjecaj na kvalitetu života unutar vlastita četiri zida. Vrijednost Vaše kuće može se također povećati kroz visokokvalitetne prozore.

ALUMINIJSKI PROZORSKI OKVIRI imaju veliku postojanost oblika, što je je od bitne važnosti kod velikih prozorskih okvira i veliku postojanost na vremenske utjecaje (npr. sol). Oni ne stare i laki su za održavanje. Estetski su uklopivi bilo na stambenim ili poslovnim objektima. Na raspolaganju je veliki izbor boja za istu cijenu, dok kod drugih materijal pvc ili drvo cijene su veće 30-40%. Sve više kupaca prilikom ulaganja traži aluminijske prozore kao investiciju na duži period i izbjegavaju jeftini PVC. Sa Alu stolarijom možete biti sigurni u cca 30-50 godina postojane stolarije bez ikakvih promjena i bez posebnog održavanja.

RAL karta

Zvučna izolacija vrata i prozora

Prozori i vrata istovremeno su zaštita i povezanost sa vanjskim prostorom. Miran i udoban životni i radni prostor pospješuje bolju koncentraciju, eliminira psihički stress, te stvara osobnu atmosferu. 

PVC PROZORI

Prozor je možda jedan od najvažnijih komponenti građevine za potrebe njenog cjelovitog djelovanja. Predstavlja arhitektonski element koji svakom pročelju daje poseban naglasak i značaj. Osim osnovnih funkcionalnih uloga prozora, novijeg su datuma one funkcionalnsti iz područja zdravstva i psihologije.

Prozori kao glavni izvor svjetla, povezuju nas s okolinom, ujedno nas štiteći od nepovoljnih vremenskih uvijeta. Ubrajaju se u najzahtjevnije građevinske elemente u kući, zgradi, stanu. Ne smijete zaboraviti da su prozori jedina barijera između interijera i vanjskih atmosferskih utjecaja.

Svi PVC profili napravljeni su na sustavu zračnih komora, a dodatnu čvrstoću prozorima daju pocinčani čelični profili. Još jedna pogodnost prozora načinjenih od PVC-a je lako i jednostavno održavanje. Osim toga, PVC materijal ima iznimnu sposobnost sporog starenja. Jednostavno je otporan na sve vanjske utjecaje i možemo reći da je gotovo neuništiv. U odnosu na druge materijale za proizvodnju prozora cijenom je vrlo prihvatljiv.

Free WordPress Themes, Free Android Games