O nama

Izrada i montaža Aluminijske i PVC stolarije, obrada stakla.

Aluminium-Tilt-Turn-Window

Proizvodni obrt PARTENON specijalizirano je poduzeće za izradu i montažu aluminijske i PVC  stolarije, aluminijskih ostakljenih fasada, aluminijskih sjenila za sunce (rolete, grilje, žaluzine, brisolei), te drugih aluminijskih konstrukcija i usluga.

Koristimo materijale od renomiranih proizvođača alu profila, te nudimo kompletnu izradu aluminijskih proizvoda u svim bojama RAL-a i DECORAL-a (plastifikacija profila – imitacija drveta). Obzirom na interes i potražnju na tržištu u ponudu smo uvrstili i kvalitetnu PVC stolariju, sa pet i šest komornim profilima u raznim bojama, a sve prema Vašem odabiru.

Bavimo se prodajom stakla za razne namjene i doradom stakla: rezanje stakla, brušenje stakla, fazetiranje stakla, brušenje stakla, emajliranje stakla, digitalni print na staklo, kaljenje stakla, HST stakla, laminiranje stakla, Izo stakla.

Uz višegodišnje iskustvo te vrhunske reference, spremni smo odgovoriti na najveće zahtjeve naših klijenata iz bilo kojeg dijela našeg poslovanja.

Ako imate nedoumice u vezi Vašeg zimskog vrta, zatvaranja lođe ili zatvaranja objekta, obratite nam se s punim povjerenjem.

Vrlo rado ćemo Vam pomoći stručnim savjetom te izvršiti izmjere, napraviti ponudu i u konačnici dovršiti posao na obostrano zadovoljstvo.

Rješenja prema vašim potrebama

Nudimo proizvode i usluge prilagođene vašim željama i potrebama, od savjetovanja, planiranja, izvedbe i ugradnje.

Kvaliteta i garancija ulaganja

Dugogodišnje iskustvo i sirovine renomiranih proizvođača grarantiraju proizvod visoke kvalitete i konkurentnih performansi, te brza izvedba uhodanog stručnog tima.

Transparentnost i savjetovanje

Posebnu pažnju posvjećujemo svakom klijentu te omogučujemo uvid u sve moguće tehničke i izvedbene mogućnosti.

Efikasna energetska učinkovitost prozora i vrata

Termička izolacija staklene površine prozora postiže se višeslojnom izolacijom i sa low-e staklima, no značajnu ulogu imjau i adekvatni PVC ili aluminijski okviri, kao i stručna ugradnja.

Dobrobiti sunčevog svijetla na kvalitetu življenja

Sunčeva svjetlost i toplina neophodni su za zdravlje i dobrobit, za vitalnost i sreću, zato je bitno da vaš prostor bude dovoljno i kvalitetno osvjetljen.

Zvučna izolacija vrata i prozora

Prozori i vrata istovremena su zaštita i povezanost sa vanjskim prostorom. Miran i udoban životni i radni prostor pospješuje bolju koncentraciju, uklanja psihički stres te stvara ogodnu atmosferu.

Free WordPress Themes, Free Android Games